Vier keer top 5 in twee weken

7 februari 2024

Ik kijk terug op twee geweldige race-weken. Vier wedstrijden achter elkaar in de Top 5, met twee podiumplekken.
De komende dagen gun ik mijn lichaam wat rust in Nederland en wandel ik veel met mijn hond Vlok. Volgende week sta ik dan weer fit in de start-gate van de Europa Cup in Colere (Italiƫ).

Ik reis veel op en neer tussen mijn huis, trainingen en wedstrijden. Mijn auto brengt me overal. Maar ondertussen wordt ie ouder en heeft ie al meer dan 300.000 km gereden. Ik ben daarom op zoek naar een vervangende auto, zodat ik ook de komende jaren tot aan de Olympische Spelen veilig kan reizen.

Wil je me helpen of weet je iemand die mij wil helpen of sponsoren om mijn doel te bereiken, stuur me dan een berichtje.

Alvast dank !!

Leuk artikel uit Arena Lokaal:

https://www.arenalokaal.nl/nieuws/zeeland/48142/zeelandse-snowboardster-nienke-poll-derde-in-europa-cup