Nieuws

Volg het laatste nieuws van Nienke.

Nieuwsberichten

Struplast / TCR Plastics nieuwe hoofdsponsor

Nistelrode, 21 mei 2021 Struplast/TCR Plastics bericht dat ze trots is dat ze voor een periode van 5 jaar de hoofdsponsor is van Nienke Poll.Als een van Nederlands grootste talenten op de snowboardcross zal Struplast/TCR Plastics Nienke Poll breed ondersteunen om haar zo in staat te stellen haar ambities voor de Olympische Spelen van 2026 […]

Lees meer >

Snowboardcross succes op Wereld Kampioenschap Junioren

Eind maart was ik een van de 24 atleten aan de start van het snowboardcross Wereld Kampioenschap Junioren in het Russische Krasnoyarsk. Dankzij mijn goede prestaties van het afgelopen seizoen had ik me geplaatst voor WK tot en met 19 jaar. Na spannende kwalificaties en heats wist ik door te dringen tot de finale en […]

Lees meer >

December 2018 Wedstrijdverslag

Afgelopen zomer Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste verslag, maar stil zitten heb ik zeker niet gedaan deze zomer. Eind maart had ik mijn laatste wedstrijd in de bergen, met de overall eerste plaats van de SBX-Trophy in Duitsland heb ik het seizoen mooi afgesloten. Na deze wedstrijd ging mijn focus op het eindexamen. […]

Lees meer >

Periode vol wedstrijden (en toetsen)

Periode vol wedstrijden (en toetsen) Sinds mijn laatste nieuwsbrief heb ik veel op mijn board in de sneeuw gestaan. Eerst een trainingsweek met aansluitend SBX-Trophy II en kort daarna een weekend SBX-Trophy III. Tussendoor leren en een toetsweeek. En een week geleden heb ik een wedstrijd weekend in Lenk gehad met Europa Cup en FIS Junior race. Trainingsweek […]

Lees meer >

SBX-Trophy I en FIS junior Grasgehren

Een bijzondere week Vrijdag 12 januari was het weer zover: ruim een week terug naar de sneeuw. Samen met mijn coach Metten Maas en atleten Enya van Egmond, Anne Garttener en Danielle Verhoeven wedstrijden rijden en trainen. Ook mijn teamgenoten van De Schans uit Uden zijn aangesloten in het weekend voor de SBX Trophy, Bjorn […]

Lees meer >