Nieuws

Volg het laatste nieuws van Nienke.

Nieuwsberichten

Vier keer top 5 in twee weken

7 februari 2024 Ik kijk terug op twee geweldige race-weken. Vier wedstrijden achter elkaar in de Top 5, met twee podiumplekken. De komende dagen gun ik mijn lichaam wat rust in Nederland en wandel ik veel met mijn hond Vlok. Volgende week sta ik dan weer fit in de start-gate van de Europa Cup in […]

Lees meer >

Wederom podiumplek in Europa Cup

6 februari 2024 Wat een ongelooflijke week! Na een zilveren finish in Dolní Morava, ben ik trots te delen dat ik vandaag de bronzen medaille heb veroverd op de Europa Cup wedstrijd in Reiteralm, Oostenrijk. Deze podiumplaatsen zijn meer dan alleen medailles; ze geven mij een boost en onderstrepen mijn groei en de steun van […]

Lees meer >

Zilver op Europa Cup snowboardcross

31 januari 2024 Woensdag heb ik een mijlpaal bereikt in mijn snowboardcrosscarrière door als tweede te eindigen tijdens de Europa Cup wedstrijd in Dolní Morava, Tsjechië. Deze prestatie is mijn beste resultaat in de Europa Cup tot nu toe! Na een recente enkelblessure, ben ik heel blij dat ik de blessure heb weten om te […]

Lees meer >

Interview Omroep Brabant over vallen en weer doorgaan

23 november 2023 Snowboardcross is een geweldige sport, alles komt samen: snelheid, techniek en tactiek. Soms is het vallen, maar altijd weer opstaan. Omroep Brabant schreef dit mooie artikel waarin ik meer vertel over mijn sport en mijn passie ervoor. https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/4374368/nienke-blijft-na-gebroken-rug-toch-snowboarden-je-moet-ballen-hebben

Lees meer >

Struplast / TCR Plastics nieuwe hoofdsponsor

Nistelrode, 21 mei 2021 Struplast/TCR Plastics bericht dat ze trots is dat ze voor een periode van 5 jaar de hoofdsponsor is van Nienke Poll.Als een van Nederlands grootste talenten op de snowboardcross zal Struplast/TCR Plastics Nienke Poll breed ondersteunen om haar zo in staat te stellen haar ambities voor de Olympische Spelen van 2026 […]

Lees meer >