Struplast / TCR Plastics nieuwe hoofdsponsor

Nistelrode, 21 mei 2021

Struplast/TCR Plastics bericht dat ze trots is dat ze voor een periode van 5 jaar de hoofdsponsor is van Nienke Poll.
Als een van Nederlands grootste talenten op de snowboardcross zal Struplast/TCR Plastics Nienke Poll breed ondersteunen om haar zo in staat te stellen haar ambities voor de Olympische Spelen van 2026 te realiseren.
“Wij zijn overtuigd dat met een goede ondersteuning op elk gebied de wereldtop voor Nienke binnen handbereik zal blijken.” zegt directeur Gert Struijk. “Wij kijken uit naar een lange en prettige samenwerking en wensen Nienke veel succes.”

Op sportgebied heeft Struplast/TCR Plastics de afgelopen 10 jaren diverse sportclubs en (jonge) top atleten op gebied van baanwielrennen (Roy van den Berg), Taekwondo (Melia Hus) en BMX (Ruby Huisman) succesvol ondersteunt.

TCR Plastics is een Pan-Europese distributie firma op het gebied van grondstoffen voor de kunststof verwerkende industrie met hoofdkantoor in Breda. Daarnaast is de firma actief via dochtermaatschappij Ovimo met recycling en recyclede producten en ondersteunt de firma start-ups die een bijdrage leveren op het gebied van de circulaire economie.

BAM !! Samen voor goud – Gert Struijk en Nienke Poll

Benieuwd naar de andere sponsoren van Nienke Poll? Lees hier verder